Χιλιάδες κόσμου βγήκαν στους δρόμους της Κομοτηνής, για να δουν τις προσφορές και τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος Κομοτηναίων!
Οι διοργανωτές φαίνονταν πολύ ικανοποιημένοι από την επιτυχία της Βραδιάς!

Κάθε κατάστημα είχε τις δικές του προσφορές και κεράσματα στους πελάτες που έμπαιναν να δουν τις χαμηλές τιμές στα προσφερόμενα είδη. Οι πελάτες έπαιρναν από τους καταστηματάρχες ΔΩΡΕΑΝ τους λαχνούς, για το μεγάλο Δώρο που ο πρώτος λαχνός είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο θα κληρωθεί την προσεχή Τρίτη! Τους λαχνούς τους έδιναν εκείνοι οι καταστηματάρχες, που συμμετείχαν στην κλήρωση.


Τα παιδιά διασκέδασαν με την ζωγραφική προσώπου και τους Ξυλοπόδαρους. Οι μεγάλοι χόρεψαν αφού κεράστηκαν καφέ Κομοτηνής στην πλατεία με τους Λαλητάδες της Ροδόπης! Οι πιο νέοι διασκέδασαν κοντά στο βαρέλι του τροχονόμου με την ορχήστρα του …Ηχοδρομίου και τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη…Η τσίκνα από τους ψήστες θύμιζε αρκετά μια …Τσικνοπέμπτη, με γλυκό καιρό.
Πάντως πολλοί μας μετέφεραν πως οι πιο πολλοί καταστηματάρχες τα ποσοστά των εκπτώσεων ήταν 10 με 15%… Όσοι έβαλαν μισή τιμή ήταν τα είδη περασμένης εποχής… Πολύ καλά λόγια ακούσαμε για τα οπτικά είδη που όλοι τα είχαν μείον 50%.
Η αποτίμηση του τζίρου θα γίνει με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Τα περασμένα 4 χρόνια όπου και ίσχυσε ο θεσμός της Λευκής Νύκτας, πολλοί καταστηματάρχες μίλησαν για αύξηση του τζίρου, όσοι βέβαια έκαναν γενναίες εκπτώσεις.
Πάντως την Παρασκευή στις 11 Οκτώβρη η Κομοτηνή θύμιζε μια μεγάλη εορταστική ατμόσφαιρα, τα καφέ και μπιστρό της πόλης γεμάτα…(σ.σ. οι κάδοι γεμάτοι και αυτοί) και με πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα!

Μοιράσου το άρθρο: