“Εύχομαι το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι καλό για την χώρα μας και τον λαό μας και να έχει θετικές εξελίξεις για την πατρίδα μας.» δήλωσε ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κος Μουσταφά Μουσταφά  σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κάλπης.

Παράλληλα σημείωσε : «Στον τόπο μας υπάρχει μια παροιμία που λέει σε κάποιον τυχαίνει να βγάλει το ζωντανό από το βούρκο, αυτός ο ρόλος έτυχε στον ΣΥΡΙΖΑ με τις εκλογές το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να βγάλει το βόδι από το τέλμα στο οποίο είχε οδηγηθεί, από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αυτό το τιτάνιο έργο ο ΣΥΡΙΖΑ το πέτυχε, αυτή την στιγμή η χώρα μας είναι έξω από μνημόνια, έχει ρυθμισμένο το δυσβάστακτο χρέος του, έχει μια αναπτυξιακή πορεία και στις εκλογές που έγιναν ο λαός μας αποφάσισε και έδωσε την εντολή στην ΝΔ να συνεχίσει να κυβερνάει την χώρα μας στο επόμενο διάστημα.»

Ουφούκ Μουσταφά και Μουσταφά Μουσταφά

Όπως τόνισε ο κος Μουσταφά αναφερόμενος στην προσπάθεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ «Είμαστε ευτυχείς για το έργο που επιτελέσαμε, αναλαμβάνουμε όλες τις ευθύνες μας, κάνουμε την αυτοκριτική μας, αναλαμβάνουμε τα λάθη μας, τις παραλείψεις μας, τις λάθος επιλογές που κάνουμε , αλλά νομίζουμε ότι αυτή η περίοδος του 2015 -2019 θα γραφεί από την ιστορία στα θετικά της χώρας. Από αυτή την άποψη είμαστε συνεπείς με την τακτική μας που ήταν να βοηθήσουμε την χώρα μας να βγει από τα μνημόνια. Να υπάρξει ένα ξέφωτο για την χώρα μας».

Αναφερόμενος στον νέο ρόλο, αυτόν της αντιπολίτευσης πια, όπως σημείωσε και από την θέση που τους έταξε ο λαός, αυτό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα: «παλέψουμε ώστε όλες οι κατακτήσεις του λαού μας να διατηρηθούν και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα των Ελλήνων που θα είναι ελπιδοφόρα και για την νέα γενιά και για την χώρα.» καταλήγοντας με την ευχή «Η καινούργια κυβέρνηση να ακολουθήσει μια πορεία προς αυτή την κατεύθυνση.»

Αιχάν Καραγιουσούφ:«Καταφέραμε να κρατήσουμε γερή την εκπροσώπηση της Αριστεράς στην Ελληνική Βουλή.»

Συγχαρητήρια στους συντρόφους του, που έδωσαν τον αγώνα έδωσε ο μέχρι πρότινος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, ο κος Αϊχάν Καραγιουσούφ. «Καταφέραμε να κρατήσουμε γερή την εκπροσώπηση της Αριστεράς στην Ελληνική Βουλή.» δήλωσε για να σημειώσει « Εύχομαι κάθε επιτυχία στον σύντροφο που θα μας εκπροσωπήσει. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι μας στήριξαν» για να καταλήξει λέγοντας: « Είμαι περήφανος που συνέλαβα να στείλουμε έναν καλό συνάδελφο στο ελληνικό κοινοβούλιο.»
Φώτο: Ο κος Μουσταφά Μουσταφά με την κόρη του Ουφούκ ρεπορτάζ κείμενο φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: