«Η προσωπική ευθύνη επιτάσσει όλους μας να ακούμε τις εκκλήσεις της Περιφέρειας αν.Μ.Θ. και της τοπικής Περιφερειακής Διοίκησης της Υγείας και να συμμετέχουμε στις δειγματοληψίες για την ανίχνευση του κορονοϊου» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ροδόπης Μιχάλης Βασιλειαδης. Μόλις είχε δώσει επίχρισμα για να διαγνωστεί αν είναι φορέας του κορονοϊου;

Στο κτίριο της Διεύθυνσης Υγείας:Περιμένοντας για ένα γρήγορο τεστ ανίχνευσης του κορονοϊου

«Είμαι σε μια σχολική μονάδα, συναναστρέφομαι με παιδιά και γονείς, αλλά και με πολλούς συναδέλφους, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζω.» σημείωσε και δεν παρέλειψε να αναφερθεί με την ιδιότητα του αιρετού στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών επισημαίνοντας πως «Και ο δήμος Μαρώνειας Σαπών θα πρέπει να το μεταφέρει στην τοπική κοινωνία το μήνυμα της συμμετοχής με την διενέργεια tests από συνεργεία του ΕΟΔΥ στην περιοχή».

Υπενθύμισε δε πως έχει κάνει καιρό πριν την πρότασή του σαν Δημοτική Παράταξη για την διενέργεια μαζικών tests σε όλα τα σχολεία του Δήμου. «Δημιουργείται ένα δίκτυο προστασίας με την διενέργεια των μαζικών tests» ανέφερε προσθέτοντας πως ήταν ομόφωνη η απόφαση να υποβληθεί η πρόταση στον ΕΟΔΥ κρίνοντας δημοτική αρχή και δημοτικές παρατάξεις πως είναι σημαντική η υλοποίηση των tests ανίχνευσης. « Έρχεται η ώρα να ρωτήσω την Δημοτική Αρχή πού βρισκόμαστε και γιατί το αίτημα μας προς τον ΕΟΔΥ δεν υλοποιήθηκε μήνες μετά την υποβολή του». κατέληξε.

Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες:Μαρία Νικολάου.

Μοιράσου το άρθρο: