Το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης προγραμματίζει για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 τη συνέχιση και ολοκλήρωση των μαθημάτων του τμήματος Ιστορίας και Πολιτισμού της Θράκης με υπεύθυνο καθηγητή-εισηγητή τον φιλόλογο, συγγραφέα και ποιητή Θανάση Μουσόπουλο.

Μετά τη διακοπή λόγω πανδημίας του μαθήματος της 10/3/20 που αφορούσε τη θέση της γυναίκας στη Θράκη και την αποχαιρετιστήρια συνάντηση του Ιουνίου 2020 με θέμα «Θράκη 1920- 2020 – Εκατό χρόνια Αγώνες και Δημιουργία», η πρόεδρος, Ευτέρπη Στάντσιου, και η γενική γραμματέας, Μαίρη Μπιζιούρα, απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στην πρώτη συνάντηση, την Τρίτη 6/10/20 και ώρα 6–7 μ.μ., για να ολοκληρωθούν τα θέματα ιστορίας και πολιτισμού της Θράκης. Η συνέχεια θα δοθεί με τους αγώνες των Ελλήνων σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και ειδικότερα στην ενιαία Θράκη, με την ευκαιρία εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση και τον Αγώνα του 1821.

«Το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης ευχαριστεί θερμά τον κ. Θανάση Μουσόπουλο για την αφιλοκερδή συνεργασία, τον εθελοντισμό και την συνδρομή του στις δράσεις του», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ..

Info
Η συμμετοχή των σπουδαστών – σπουδαστριών είναι δωρεάν και ελεύθερη, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες (μάσκες, αποστάσεις κ.τ.λ.).

Μοιράσου το άρθρο: