Μέχρι αργά στις 20:30 μ.μ. θα λειτουργούν όπως αυτές τις μέρες το Γραφείο Κτηματογράφησης στην οδό Υψηλάντου στην Κομοτηνή, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλους τους πολίτες που σπεύδουν την τελευταία στιγμή να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη διαδικασία Κτηματογράφησης.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της Κτηματογράφησης και στη Ροδόπη έχει ολοκληρωθεί πάνω από το μισό του έργου, γεγονός που την καθιστά να είναι λίγο πιο πάνω από το Μέσο Όρο σε σχέση με την υπόλοιπη Χώρα.
«Δεν είναι μόνο αυτό που μας ζητά ο νόμος, αλλά είναι και υποχρέωση του κάθε πολίτη να ξεκαθαρίσει την ακίνητη περιουσία του και να γνωρίζει και να καταγραφεί επισήμως τι του ανήκει, προστατεύοντας την επόμενη γενιά από φόρους και ζητήματα κληρονομιάς, αλλά και ιδιοκτησιακού καθεστώτος», αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο Συντονιστής του έργου, Δημήτρης Γκατζιρούλης.
Επι πλέον ο κ. Γκατζιρούλης πρόσθεσε πως και σήμερα, όπως και χθες θα δοθούν πιστοποιητικά εμπρόθεσμης προσέλευσης, προκειμένου να συμπληρωθούν τα δυο έγγραφα που λείπουν και να ολοκληρωθεί η Κτηματογράφηση. Με αυτόν τον τρόπο η Ροδόπη φτάνει στο 75% της Κτηματογράφησης και άρα δεν χρειάζεται παράταση. Κι αυτό γιατί και παράταση να δοθεί, πάλι στο τέλος της παράτασης παράταση θα ζητάμε και ο φαύλος κύκλος της καθυστέρησης θα εξακολουθεί, όπως εδώ και χρόνια. Το υπουργείο είναι κάθετο και όπως έχει δηλώσει δεν θα δοθεί άλλη παράταση», σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Γκατζιρούλης.

Το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Γκατζιρούλη στην ΕΡΤ Κομοτηνής

https://drive.google.com/open?id=1_7kB_IyFFumYAiLLCU9T3uQDimvNod8y

Μοιράσου το άρθρο: