«Αυτή η μάχη είναι πράγματι ένας πολύ σημαντικός σταθμός στη ζωή των παιδιών μας. Όμως δεν θα είναι η τελευταία, ούτε ο τελικός σταθμός στην πορεία της ζωής τους.» τονίζει σε μήνυμα του για τους συμμετέχοντες στις πανελλαδικές εξετάσεις ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κος Δημήτρης Χαρίτου.

Το μήνυμα του βουλευτή έχει ως εξής:

Σε λίγες ώρες ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών μας στην Γβάθμια εκπαίδευση. Καταλαβαίνω πολύ καλά τις αγωνίες, αλλά και τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία για κάτι το καλύτερο στη ζωή τους. Για αυτό, αυτές οι μέρες είναι η κορύφωση μιας μεγάλης προσπάθειας πολλών ετών, που κάνουν τα παιδιά, αλλά και οι οικογένειες τους. Είμαι βέβαιος πως, αν δώσουν τη μάχη με ψυχραιμία, με αισιοδοξία, με αυτοπεποίθηση και καθαρή σκέψη, θα βγουν νικητές. Αυτή η μάχη είναι πράγματι ένας πολύ σημαντικός σταθμός στη ζωή των παιδιών μας. Όμως δεν θα είναι η τελευταία, ούτε ο τελικός σταθμός στην πορεία της ζωής τους.
Εύχομαι σε όλους, μαθητές και μαθήτριες, καλή επιτυχία, καλό κουράγιο και καλή συνέχεια στη ζωή τους. Στους γονείς τους δε, καλή δύναμη!

Μοιράσου το άρθρο: