Ολοκληρώθηκαν ομαλά οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε συνολικά 74 εξεταστικά κέντρα και ένα βαθμολογικό κέντρο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

«Παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες που βιώνουμε είναι ιδιόμορφες και πρωτόγνωρες, έχουμε όλοι, ως χώρα αλλά και ατομικά, ανταποκριθεί με επιτυχία στην υγειονομική κρίση που έπληξε όλο τον πλανήτη. Το ίδιο συνέβη και κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων, οι οποίες, έτσι και αλλιώς, αποτελούν μια διαδικασία πολύπλοκη και κοπιώδη», αναφέρεται σε μήνυμα του ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωνσταντίνος Μπαντίκος.

Με το ίδιο μήνυμα ευχαριστεί, για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους, τον Πρόεδρο και τους εκπαιδευτικούς – μέλη που στελέχωσαν το Βαθμολογικό Κέντρο, τους Προέδρους και τα μέλη των εξεταστικών επιτροπών, τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν ως επιτηρητές.

«Ξεχωριστή μνεία- τονίζει- οφείλουμε σε εσάς, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους μαθητές, οι οποίοι με παραδειγματική πειθαρχία και ψυχραιμία συμμετείχατε στο όλο εγχείρημα. Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, απομένει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, για την οποία σας καλούμε να επιδείξετε την ίδια προσοχή, σταθμίζοντας όλους τους παράγοντες που θα συμβάλουν σε μια επιτυχή επιλογή. Αρωγοί σας στάθηκαν, πέραν των εκπαιδευτικών, οι γονείς σας, οι δικοί σας άνθρωποι, παρέχοντας την απαραίτητη ηθική στήριξη σε μια τόσο κομβικής σημασίας καμπή στη ζωή σας.
Ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμα, είναι παραπάνω από σίγουρο ότι το μέλλον θα φέρει στο δρόμο σας πολλές ευκαιρίες για την εκπλήρωση των επιδιώξεών σας. Καμία προσπάθεια δεν είναι μάταιη, αφού από τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες ο άνθρωπος κερδίζει εμπειρίες και γίνεται πιο δυνατός.»

Μοιράσου το άρθρο: