Δόθηκε στη δημοσιότητα από την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής το πρόγραμμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ.κ. Παντελεήμονος σύμφωνα με το οποίο την Παρασκευή στις επτά το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα Χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού και θα αναγνώσει την συγχωρητική ευχή υπερ αναπαύσεως των κοιμηθέντων στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.      

Το Σάββατο το πρωϊ ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κομοτηνής. Και στις επτά το απόγευμα στην ακολουθία του εσπερινού στον  πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Την Κυριακή, 7 Ιουνίου, το πρωϊ  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα ιερουργήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής. Και το απόγευμα στις επτά θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας τριάδας Μεσσούνη, Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 8 Ιουνίου εορτή του Αγίου Πνεύματος οΣεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα ιερουργήσει  στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ἁγίας Τριάδος Ἁγ. Θεοδώρων.

Μοιράσου το άρθρο: