Δριμεία επίθεση στον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για τις υπόνοιες του άφησε  περί νοθείας  και κίνδυνο αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

«Υπάρχει μια σαφής μετατροπή του κλίματος υπέρ της παράταξής μας. Μια πίστη ότι το οικονομικό μας πρόγραμμα είναι αυτό που ευνοεί τους πολλούς» είπε ο κος Παππάς μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ της Ροδόπης καλώντας τους να μην εκπλήσσονται που «με παντελώς ανεύθυνο τρόπο», όπως είπε, «η Αντιπολίτευση αρχίζει και λέει ανοησίες περί νοθείας. Αντιλαμβάνεσθε τι συμβαίνει διότι η αλήθεια των πολιτικών τάσεων και εξελίξεων είναι απολύτως προφανής.» Ο Υπουργός ψηφιακής πολιτικής υπενθύμισε ότι η ΝΔ έλεγε ότι θα κερδίσει με 20,15,10,8,5 μονάδες διαφορά και τώρα, όπως είπε, «λένε ότι και με μια ψήφο νίκη σημειώνοντας μάλιστα ότι θα υπάρξει και περίπτωση νοθείας. Αυτό δείχνει μια κάθε άλλο παρά άνετη νίκη της ΝΔ τα στελέχη της οποίας ρίχνουν την διαφορά για την οποία μιλούσαν».
Ο κος Παππάς χαρακτήρισε τις δηλώσεις Αυγενάκη, παλιού γνώριμου του από τα φοιτητικά χρόνια, όπως είπε, «ανοησίες κατάλληλες για αμφιθέατρο φοιτητικό, που ρίχνουν το επίπεδο του φοιτητικού συνδικαλισμού, αλλά δεν επιτρέπεται να λέγονται από έναν γραμματέα κόμματος και μάλιστα σε κανάλι εθνικής εμβέλειας, καθώς φανερώνουν ανευθυνότητα και πανικό. Μια προσέγγιση της πολιτικής η οποία δεν αρμόζει».

Μιλώντας για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είπε πως θα έχουν ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα κι αυτό, όπως υποστήριξε, φαίνεται παντού, «όπου μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας στην Άρτα, Πρέβεζα, Λαμία κ.α., δεν θα είναι οι εκλογές βίας και νοθείας όπου ψηφίζανε τα δένδρα και όσοι είχαν αποδημήσει εις Κύριον, ούτε οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ όπου ο ένας υποψήφιος για την προεδρία κατηγορεί τον άλλο για καλπονοθεία. Λίγη σοβαρότητα ενώπιον του αποτελέσματος θα ήταν μια ξεχωριστή συμβολή στον πολιτικό διάλογο» είπε ο Υπουργός και κατέληξε το ίδιο αιχμηρά λέγοντας ότι: «Το άνθος της σοβαρότητας για την ΝΔ άνθιζε σε άλλες εποχές και όχι τώρα».

Φώτο: Στιγμιότυπο από την συνέντευξη ο κος Παππάς με τους Μουσταφά Μουσταφά, Δημήτρη Χαρίτου και Σταμάτη Σακελλίων.

Μοιράσου το άρθρο: