Με ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος Ανέστης Βαφειάδης εκ μέρους του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης εκφράζει την ικανοποίησή του για τη σύσταση της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για την Ανάπτυξη της Θράκης, και σημειώνει την πρόθεση της Ομοσπονδίας να στηρίξει με όποιο τρόπο.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, με την παρούσα θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την πρωτοβουλία σας για την σύσταση της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για την Ανάπτυξη της Θράκης. Φρονούμε ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ειδικά στην ακριτική περιοχή της Θράκης, η ανταπόκρισή σας στο αίτημα των τοπικών κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών φορέων για την σύσταση της επιτροπής ανάπτυξης αλλά και η επιλογή μίας έμπειρης πολιτικού και γνώστη των τοπικών πραγμάτων, της κ. Μπακογιάννη, στο τιμόνι της επιτροπής αυτής αποτελεί απόδειξη του έμπρακτου ενδιαφέροντός σας για την περιοχή μας και των προθέσεών σας για την ουσιαστική της αναβάθμιση και ανάπτυξη.

Προσωπικά με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης και σύσσωμο το Διοικητικό μας Συμβούλιο θα στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή με κάθε τρόπο και μέσο, προσβλέποντας στην ουσιαστική και ταυτόχρονα λυτρωτική, για τους επιχειρηματίες της περιοχής, τους οποίους εκπροσωπούμε, αντιμετώπιση των σημερινών προβλημάτων και των αυριανών πάσης φύσης προκλήσεων.»

Μοιράσου το άρθρο: