«Περισσότερα από 120 άτομα, τηρώντας τα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας προσήλθαν στην εκδήλωση της παράταξης μας, χθες Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, στο Θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας στη Δράμα που είχε ως θέμα την υπό διαβούλευση μελέτη της χάραξης νέας σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ Θεσσαλονίκης και Καβάλας και τον επαπειλούμενο σιδηροδρομικό αποκλεισμό της Δράμας.» ανέφερε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας κος Κώστας Κατσιμίγας για την χθεσινή εκδήλωση στην οποία ήταν κεντρικός ομιλητής.

Η ομιλία και παρουσίαση των απόψεων και θέσεων της παράταξης, που περιελάμβανε εναλλακτική πρόταση διέλευσης της νέας γραμμής, ίδιου μήκους, μέσω Σερρών και Δράμας, έγινε από τον επικεφαλής της παράταξης Κώστα Κατσιμίγα και διήρκεσε μία ώρα και τριάντα λεπτά, ενώ η συζήτησε που ακολούθησε κράτησε πάνω από μία ώρα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός απο τους υποψήφιους και φίλους της παράταξης στη Δράμα, ο Αντιπεριφερειάρχης αγροτικής ανάπτυξης, ο Δήμαρχος Παρανεστίου, ο αναπληρωτής Δημάρχου Δράμας, αρκετοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της ΠΕ Δράμας, αλλά και αρκετοί ενδιαφερόμενοι πολίτες κυρίως από την Δράμα αλλά και από άλλες πόλεις της ΑΜΘ ακόμη και από την Θεσσαλονίκη.

«Πιστεύουμε ότι βάλαμε ένα λιθαράκι προκειμένου να αρχίσει χωρίς αγκυλώσεις, προκαταλήψεις και διαστρεβλώσεις, ένας εποικοδομητικός διάλογος επάνω στο σημαντικότερο θέμα των τελευταίων πενήντα χρόνων που αφορά την ανάπτυξη της Περιφέρειας μας. Το θέμα δεν αφορά μόνο τη Δράμα, αλλά όλους μας. Τώρα χρειάζεται ενημέρωση, καλή γνώση και συστράτευση!» ανέφερε ο κος Κατσιμίγας.

Μοιράσου το άρθρο: