Ο Αριστοτέλης Γκαράνης, Γενικός Διευθυντής Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Αν.Μ.Θράκης

«Όλο αυτό το χρονικό διάστημα λάβαμε μέτρα τόσο για τους πολίτες όσο και για τους υπαλλήλους βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ» δηλώνει στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο Αριστοτέλης Γκαράνης, Γενικός Διευθυντής Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Αν.Μ.Θράκης σημειώνοντας πως αυτή την περίοδο οι υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά, με προσέλευση κοινού χωρίς ραντεβού.

Απολύμανση των παπουτσιών με αντισηπτικό στην είσοδο του κτιρίου

Ωστόσο, η απολύμανση με αντισηπτικό στην είσοδο του κτιρίου, η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, η συχνή απολύμανση των χεριών υπενθυμίζουν την «παρουσία » του κορονοϊου. Όπως και οι συχνοί ψεκασμοί και οι απολυμάνσεις του χώρου. «Αν συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τις οδηγίες, θα ξεπεράσουμε σίγουρα την υγειονομική κρίση» δηλώνει ο κος Γκαράνης.

Παράλληλα, σημειώνει πως: «Οι υπάλληλοι είναι προσεκτικοί, εφαρμόζουν όσο μπορούν τα μέτρα προστασίας , κρατώντας αποστάσεις και τηρώντας την ατομική υγιεινή. Ο φόβος των πρώτων ημερών έχει αφεθεί πίσω.» Ερωτηθείς για τα κενά και τις ελλείψεις των υπηρεσιών σημειώνει πως είναι διαχρονικό πρόβλημα. «Το θέμα της στελέχωσης των υπηρεσιών έρχεται και ξαναέρχεται στην επικαιρότητα, ωστόσο, τον τελευταίο λόγο έχει το αρμόδιο Υπουργείο. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε την ενίσχυση των 8μήνων και κάποιες προσλήψεις προσωπικού Ορισμένου Χρόνου» απάντησε ο κος Γκαράνης στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τους υπευθύνους: « Θα πρέπει η Κυβέρνηση να καταλάβει το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και να στελεχώσει με μόνιμο προσωπικό τις υπηρεσίες για να μπορέσουμε κι εμείς να λειτουργήσουμε ικανοποιητικά και οι πολίτες να έχουν την εξυπηρέτηση που τους αξίζει.»
Φώτο: Αριστοτέλης Γκαράνης -Είσοδος κτιρίου  Π.Ε. Ροδόπης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: