«Μετά από 24 έτη αγαστής συνεργασίας μεταξύ των εταίρων, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας ΑΜΘ διέκριναν δυσλειτουργίες στην εταιρεία που έθεταν σε κίνδυνο το σκοπό της, χωρίς ευθύνη δική τους λόγω έλλειψης συνεργασίας με την Πρόεδρο, και για να διαφυλάξουν την ομαλή λειτουργία της προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων η από 16-6-2020 Γενική Συνέλευση των εταίρων αποφάσισε να ορίσει Προσωρινό Πρόεδρο της εταιρείας τον Αντώνιο Φραντζή.» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Α.Μ.Θ.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι: η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Διαχειριστικής Έργων Στήριξης ΜΜΕ-Οικονομική Συμβουλευτική (ΔΕΣΜ-ΟΣ) συστάθηκε στις 29-10-1996 . Και ότι σήμερα είναι εταίροι: Η Περιφέρεια Αν. Μ.Θράκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Επιμελητήριο Έβρου,το Επιμελητήριο Ξάνθης, το Επιμελητήριο Καβάλας, η Εταιρεία Διαχείρισης της περιουσίας του ΔΠΘ και η Εθνική Αναπτυξιακή Εταιρεία Β. Ελλάδος.
Σημειώνεται δε ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διαδέχθηκε τις καταργηθείσες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και την Διευρυμένη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Μοιράσου το άρθρο: