Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος δύο ημεδαπών και μιας ημεδαπής, διότι οι δύο από τους δράστες εμπλέκονται σε περιστατικό προμήθειας ναρκωτικών στον τρίτο, ο οποίος κρατούνταν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, την 14-9-2020 το μεσημέρι, ο ένας ημεδαπός παρέδωσε στον σκοπό του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής ένα δέμα που προορίζονταν για τον κρατούμενο και τράπηκε σε φυγή πριν τον έλεγχο του δέματος, ενώ η δράστιδα προσήλθε λίγο αργότερα με σκοπό να το παραλάβει πίσω. Κατά την ενδελεχή έρευνα στο δέμα διαπιστώθηκε ότι, μεταξύ άλλων, περιείχε ένα σαμπουάν στο εσωτερικό του οποίου εντοπίσθηκαν 63 ναρκωτικά δισκία και 2 διαδερμικά έμπλαστρα με ναρκωτική ουσία. Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες.

Επίσης, σε ένα άλλο περιστατικό που σημειώθηκε στη Ροδόπη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, σε βάρος ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε την 15-8-2020 το απόγευμα, διέρρηξε οικία στην Κομοτηνή, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό της.

Μοιράσου το άρθρο: