Δέσμευση για ανάληψη Πρωτοβουλίας με το που ξεκινήσουν οι εργασίες της Βουλής των Ελλήνων, για προτάσεις και λύσεις στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στο παράρτημα ΕΛΓΑ Θράκης στην Αλεξ/πολη, ανέλαβε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου.

Αυτό προέκυψε από την τελευταία επίσκεψη που είχε ο κ. Χαρίτου με την Κοινοπραξία Καπνοπαραγωγών Θράκης, όπου ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο, εξέθεσαν στον κ. Χαρίτου την δεινή τους κατάσταση.
Ο κ. Χαρίτου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, διότι λόγω της έλλειψης προσωπικού, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις εκτιμήσεις των περιοχών που έπληξε η χαλαζόπτωση της 10ης Ιούλη 2019 και υπάρχει ορατός κίνδυνος να καθυστερήσει η απόδοση της Συνδεδεμένης Ενίσχυσης.
Από την πλευρά του και ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Καπνοπαραγωγών Θράκης, Εσάτ Χουσεΐν, υπογράμμισε πως ενώ στην αρχή οι εκτιμήσεις ξεκίνησαν πολύ δυναμικά, τώρα υπάρχει στασιμότητα καθώς έχει μείνει ένα μόνο άτομο… για τις εκτιμήσεις.
«Εμείς θα διαθέσουμε και προσωπικό και αυτοκίνητα, προκειμένου εγκαίρως να ολοκληρωθεί το έργο της εκτίμησης των ζημιών», τόνισε ο κ. Χουσεΐν.
Παράλληλα ο κ. Χουσεΐν ενημέρωσε και τις δραστηριότητες της Κοινοπραξίας για την UNITAB που θα βρεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο Παρίσι.
Ακολουθεί το ηχητικό των κ. Χαρίτου και Χουσεΐν.

https://drive.google.com/open?id=1Df0KN1PdNtwCt0RLLDadKUPSvEY-bu1g

https://drive.google.com/open?id=18EcU_7E2qEPxhrOLTt3Zm8N8564-_kRL

Μοιράσου το άρθρο: