Τα σοβαρά προβλήματα της υποστελέχωσης του Δήμου Αρριανών, ιδιαίτερα της έλλειψης μηχανικών για την στελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας, συζήτησαν ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου με τον δήμαρχο Αρριανών Αμέτ Ριτβάν σε συνάντηση που έγινε χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο στη Φιλύρα, παρουσία του δημοτικού συμβούλου και συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Αρριανών Οσκάν Γιουσούφ.

Από τη συζήτηση αναδείχθηκε η αδυναμία του Δήμου να υλοποιήσει έργα και να αξιοποιήσει χρηματοδοτικά εργαλεία, λόγω της υποστελέχωσης, καθώς και η ανάγκη να δοθεί παράταση στη συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής. Ο δήμαρχος Αρριανών αναγνώρισε την πολύ σημαντική συμβολή του Φιλόδημου, ως ένα εύχρηστο και αποδοτικό χρηματοδοτικό εργαλείο που είχε καθιερώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο κάλυψε συγκεκριμένες ανάγκες του Δήμου, ιδιαίτερα στην αναβάθμιση των παιδικών χαρών, ενώ έργα όπως ο εξοπλισμός κλειστού γυμναστηρίου Δοκού, η τοποθέτηση υδρόμετρων σε οικισμούς και το τοπικό χωρικό σχέδιο, παραμένουν μετέωρα.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την ενημέρωση και τον διαβεβαίωσε ότι θα έχει την στήριξή του για τις άμεσες ανάγκες υποστελέχωσης του Δήμου, αλλά και για τα έργα που διεκδικεί να εντάξει σε χρηματοδοτικά εργαλεία και θα ανακουφίσουν τις ανάγκες των δημοτών. Ενώ ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή και τους δημοτικούς υπαλλήλους για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μοιράσου το άρθρο: