Την μη πραγματοποίηση του 5ου Θερινού Σχολείου: «Το αρχαίο Δράμα ως Παραστατική Τέχνη» γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του Λογαριασμό στο F/B ο υπεύθυνος καθηγητής του ΔΠΘ κος Γιώργος Τσομής. Αιτία αποτελεί ο Covid-19, παρά το γεγονός ότι οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του είχαν αρχίσει ήδη από τον Ιανουάριο.

Το κείμενο της ανάρτησης του κ. Τσομή έχει ως εξής:
«Φέτος, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθεί το 5ο Θερινό Σχολείο: «Το Αρχαίο Δράμα ως Παραστατική Τέχνη» λόγω λήψης προληπτικών μέτρων ενάντια στη διάδοση του covid-19, μολονότι οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του είχαν αρχίσει ήδη από τον Ιανουάριο του 2020.

Φέτος στη διοργάνωση του Θερινού μας Σχολείου θα συνέπραττε σε πολύ μεγάλο βαθμό και ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών παραχωρώντας τις εγκαταστάσεις του για τη διεξαγωγή των μαθημάτων και τη φιλοξενία των φοιτητριών/φοιτητών χάρη στη γενναιόδωρη προσφορά του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Κωνσταντίνου Χαριτόπουλου και σε συνεννόηση με την Αντιπρύτανη Καθηγήτρια Zoe Gavriilidou.

Ευελπιστούμε στην επόμενη διοργάνωση, τον Σεπτέμβριο του 2021, με τη σύμπραξη του Πανεπιστημίου μας και του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και την ευγενική προσφορά του Δημάρχου κ. Χαριτόπουλου, του οποίου η επιθυμία για την πραγματοποίηση του Θερινού Σχολείου στους χώρους της μυθικής και ιστορικής Μαρώνειας είναι μεγάλη. Πάνω από όλα παραμένουμε υγιείς και αισιόδοξοι!»

Μοιράσου το άρθρο: