«Είναι μια νίκη της ΝΔ, ο λαός αποφάσισε να της δώσει αυτοδυναμία. Επιτέλους θα καταλάβουμε στην καθημερινότητά μας το πρόγραμμά της που επιμελώς έκρυβε.» δήλωσε ο κος Σακελλίων Σταμάτης, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το χθεσινό αποτέλεσμα της κάλπης.

Σταμάτης Σακελλίων

«Ο ΣΥΡΙΖΑ από την μεριά του παραμένει ο ισχυρός πόλος της Κεντροαριστεράς με ένα ποσοστό υψηλό και μας υποχρεώνει να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις του λαού μας .» τόνισε ο κος Σακελλίων σημειώνοντας πως « Ο πήχης για την ΝΔ είναι πολύ υψηλός.» Όπως τόνισε ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ « Μας παρέδωσαν μια χώρα με άδεια ταμεία και τους παραδίδουμε μια χώρα με 37 δις στα δημόσια ταμεία. Μας παρέδωσαν μια χώρα που το 1/3 των πολιτών ήταν κάτω από το όριο της φτώχειας , τους παραδίδουμε μια χώρα με σοβαρή αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους. Μας παρέδωσαν μια χώρα διεθνώς αναξιόπιστη, τους παραδίδουμε μια χώρα με αναβαθμισμένο το διεθνές της κύρος.»

Αναφερόμενος στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών τόνισε « όσο κι αν παίξανε το χαρτί του εθνικισμού και της πατριδοκαπηλίας τους παραδίδουμε μια συμφωνία υπόδειγμα για το πώς επιλύονται οι διεθνείς διενέξεις και πώς λύνονται τα μεγάλα προβλήματα. Αναφέρομαι στην Συμφωνία των Πρεσπών. « Έπαιξε» πολύ πάνω σ’ αυτή την συμφωνία η ΝΔ για να χτυπήσει τις ευαίσθητες χορδές των πολιτών κυρίως στην Βόρειο Ελλάδα . Αλλά θα ήθελα να πω εδώ ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ειδικά η Συμφωνία των Πρεσπών, μαζί με την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια είναι οι δύο σημαντικές παρακαταθήκες που αφήνει η κυβέρνηση της αριστεράς.»
Φώτο: Ο κος Σταμάτης Σακελλίων ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: