«Μεγάλη έμφαση στην Καθημερινότητα δίνει η Διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής».
Αυτό τόνισε από τον ραδιοθάλαμο της ΕΡΤ Κομοτηνής ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης Συντονισμού και Καθημερινότητας, Στράτος Τσακιρίδης.

Ήδη εδώ και ένα μήνα τα απορριμματοφόρα βγαίνουν και το απόγευμα και αδειάζουν τους κάδους ειδικά όταν πρόκειται για κλαδιά δέντρων και ογκώδη αντικείμενα.
Ο κ. Τσακιρίδης μιλώντας για τα παράπονα των δημοτών πρόταξε το θέμα καθαριότητας, την αντικατάσταση των λαμπτήρων και κάλεσε τους δημότες να τηλεφωνούν στην γραμμή επικοινωνίας του δημότη για να αναφέρουν τα αιτήματά τους, τα οποία θα μπορούν να αποστέλλουν και ηλεκτρονικά. Όλα τα αιτήματα εξετάζονται και επιλύονται βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.
Αναφέρθηκε στην επέκταση του κυνοκομείου και παραδέχθηκε πως τα αδέσποτα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για το Δήμο Κομοτηναίων.
Για το θέμα της ανάπλασης στην περιοχή της παλιάς Νομικής, τόνισε πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει η απάντηση για την ένταξη των έργων ανάπλασης και ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων στο πρόγραμμα Φιλόδημος, ύψους 12,5 εκ ευρώ. Το χαρακτήρισε δε ως ένα από τα εμβληματικά έργα της παρούσας θητείας.
Για δε τα έργα στο Ιστορικό κέντρο είπε πως προχωρούν και εφόσον ολοκληρωθούν θα γίνει και ο σχεδιασμός για την προσέλκυση επισκεπτών με βάση την ταυτότητα της Κομοτηνής που είναι η Πολυπολιτισμικότητα, με απτά δείγματα γραφής στον τουρισμό, τον πολιτισμό και την γαστρονομία.
Για δε το κομμάτι του τουρισμού υπογράμμισε πως με τον Βιολογικό καθαρισμό στο Φανάρι, αναβαθμίζεται το προφίλ της περιοχής και δίνεται το έναυσμα για ενίσχυση των υποδομών με πρώτο την κατασκευή Ξενοδοχείων, μια και η περιοχή παρουσιάζει έλλειψη κλινών για να κρατήσει τους τουρίστες το καλοκαίρι παραπάνω από το διάστημα μιας μέρας.

Μοιράσου το άρθρο: