Συνεργασία… περίεργη μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων των κ.κ. Κυριάκου Αμούτζα και του Ισμέτ Καδή, οι οποίοι δεν έδωσαν την ψήφο τους για να συσταθεί Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιάσμου, «βλέπει» ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν.

Το θέμα δεν πέρασε για μία ψήφο,-σ.σ. συγκεντρώθηκαν 16 αντί 17 ψήφοι) καθώς δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι- ένας από την κάθε παράταξη- ψήφισαν ΝΑΙ, παρά την αντίθετη άποψη και στάση που είχαν και τήρησαν οι επικεφαλής των παρατάξεων τους.
Όπως τόνισε σε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, υπάρχει, καταρχάς, θέμα με την ποιότητα του νερού…
Επίσης, υδρομετρήσεις δεν γίνονται σε περίπου 7 οικισμούς, οπότε το κόστος για το νερό που καταναλώνεται το επιμερίζονται και το πληρώνουν εκείνοι που είναι νόμιμοι και υπάρχουν τα όργανα που μετρούν την κατανάλωση του νερού.
«Αυτή τη στιγμή οι ανείσπρακτες οφειλές στο Δήμο Ιάσμου, αγγίζουν το 1 εκ ευρώ !!!…Γιατί να μην τα εισπράξει ο Δήμος και να τα αξιοποιήσει;
Αν συγκροτούνταν η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης θα εργάζονταν 10 άτομα, κάποιοι με απόσπαση, αλλά θα χρειάζονταν και εκ νέου προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ. Ας το ξανασκεφθούν οι επικεφαλής των παρατάξεων. Το θέμα θα το επαναφέρω για σύσταση και λειτουργία Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης», τόνισε ο κ. Οντέρ Μουμίν.

Μοιράσου το άρθρο: