Ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τα Χριστούγεννα, είναι ο μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα!
Ένας παλιός μύλος του 1800 μεταμορφώθηκε από το 2011 σε ένα από το πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα πάρκα της Ελλάδας, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών!
Με πολλές δραστηριότητες και φέτος η καινοτομία του Μύλου είναι « Ο Καρυοθραύστης» το αγαπημένο παραμύθι και η αθεράπευτα υπέροχη μουσική του Τσαϊκόφσκι, με τα πανέμορφα 4 Βασίλεια για την Κλάρα.
Οι δωρεάν Δράσεις περιλαμβάνουν στην κυριολεξία το ζωντάνεμα των παραμυθιών, κάτι που μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι: Η Νεράϊδα των Ζαχαρωτών, το Βασίλειο του Πάγου,-παγοδρόμια- Το ταχυδρομείο των Ξωτικών, την πηγή της θετικής Ενέργειας, Μουσείο Μανιταριών, το Βασίλειο των Λουλουδιών,, το Βασίλειο των παιχνιδιών, το πηγάδι των ευχών, το Ενεργειακό πάρκο! Φυσικά το σπίτι του Αη Βασίλη και το ασύγκριτο Σοκολατένιο εργοστάσιο…που ξεχειλίζει γλύκα και Σοκολάτα που ρέει και δεν τελειώνει…ΌΧΙ δεν είναι για δίαιτες το συγκεκριμένο και για περικοπές!!!
Πολλοί οι επισκέπτες από πολλά μέρη της Ελλάδας, σε σημείο που να έχουν γεμίσει όλα τα Ξενοδοχεία της Θεσσαλίας!
Πάντως αν επιλέξετε να πάτε έστω και τώρα, η καλή Νεράϊδα του Πάρκου κάτι θα κάνει και για εσάς…
Ραντεβού στα πανέμορφα Τρίκαλα!!!
ΥΓ: Αν πληκτρολογήσετε στο διαδίκτυο πρόγραμμα μύλος ξωτικών 2019 θα σας εμφανίσει μια πλήρη σελίδα για τις δραστηριότητες. Πολλά Ευ γε στους διοργανωτές, για την ιδέα τους που ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα όσα δρομολογούνται τα Χριστούγεννα!
Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου στην ΕΡΤ Κομοτηνής

https://drive.google.com/open?id=1LFoLWuiIzNRQeOpzGkrAR3dTirteTfjS

Μοιράσου το άρθρο: