«Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει εκ των πραγμάτων ότι είναι ένας Πρωθυπουργός που επιδιώκει να είναι κοντά στην κοινωνία, να συνδιαλέγεται με τους φορείς, με τους πολίτες, να τους ακούει γιατί με αυτόν τον τρόπο όταν έχεις άμεση επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις προτάσεις που καταθέτει ο κάθε φορέας, ο κάθε πολίτης. τότε μπορείς να αντιμετωπίσεις και καλύτερα τα προβλήματα που έχει η χώρα.» ανέφερε από την Κομοτηνή όπου βρέθηκε για δεύτερη φορά σε διάστημα είκοσι ημερών ο Υπουργός εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, ο κος Θεόδωρος Καράογλου.

« Αισιοδοξούμε , αγωνιζόμαστε, έχουμε πρόγραμμα, έχουμε σχέδιο και ελπίζουμε ότι και με τη βοήθεια του Θεού , όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Οι μέρες και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είναι καλύτερα για τους Έλληνες πολίτες, που και ταλαιπωρήθηκαν την προηγούμενη δεκαετία, τη δεκαετία της κρίσης και θέλουν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.» τόνισε ο υπουργός σημειώνοντας πως το πιο σημαντικό από όλα είναι: «να βάλουμε τις βάσεις και τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να πετύχουμε το ζητούμενο, να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη. Ισόρροπη ανάπτυξη που είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα γιατί πρέπει οι Έλληνες πολίτες να ζουν στον τόπο τους. Να έχουν απασχόληση, να έχουν δουλειά, να έχουν καλή ποιότητα ζωής και καλή παροχή υπηρεσίας κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ό,τι αφορά την ακριτική περιοχή της Θράκης που έχει αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα.»

Ερωτηθείς για τις προτεραιότητες του δικού του Υπουργείου ο κος Καράογλου ανέφερε ότι: «Έχουμε σχέδιο έχουμε πρόγραμμα είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά έχει αρχίσει σιγά σιγά να φαίνεται το σχέδιο μας αυτό και πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανατάξουμε την ελληνική οικονομία να πάρει μπροστά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε το ζητούμενο, που είναι η ισόρροπη ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα.»
Φώτο: Θεόδωρος Καράογλου ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία -video: Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: