Το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ολοκλήρωσε το πρώτα σεμινάρια COVID-19 για τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που δήλωσαν συμμετοχή.

Ο κος Κουρτίδης στα δεξιά της φωτογραφίας (αρχείο ΕΡΤ)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κου Κώστα Κουρτίδη, Εντεταλμένου Συμβούλου της ΠΑΜ-Θ, Προέδρου του Νομαρχιακού ΚΕΚ Ξάνθης οι επιχειρηματίες,οι εργαζόμενοι και οι πολίτες της περιφέρειας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι «τα σεμινάρια αυτά είναι δωρεάν, γίνονται διαδικτυακά και μας θωρακίζουν από τους κινδύνους που ελλοχεύει η Πανδημία».

Ο κος Κουρτίδης καλεί τις επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή

Όπως σημειώνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για πολλές επιχειρήσεις η πιστοποίηση COVID-19 είναι υποχρεωτική και σε περίπτωση που δεν υπάρχει κινδυνεύουν με υψηλά πρόστιμα βάσει της ΚΥΑ 1881/29-5-2020 (ΦΕΚ Β’2084/2020) για παράβαση των στοιχείων των ειδικών υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η πρόσκληση αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια ενίσχυσης των επαγγελματιών, των εργαζομένων και των πολιτών της περιφέρειάς μας. Οι επαγγελματίες μας υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελούν μία από τις σημαντικότερες κινητήριες δυνάμεις στην στήριξη του τουρισμού και της ανάπτυξης.

Μοιράσου το άρθρο: