Καταφτάνει η Δευτέρα 9 του Δεκέμβρη, όπου είναι η ώρα της δράσης του Άη Βασίλη άργησε μια μέρα, όπου μικροί και μεγάλοι ντυμένοι Αη Βασίληδες, θα περιδιαβούν τους δρόμους της πόλης, ξεκινώντας στις 5:30 μ.μ. από το πάρκο της Αγίας Παρασκευής.
Η πορεία θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία, αφού περάσει από εμπορικούς δρόμους της πόλης, αλλά και το ιστορικό κέντρο της Κομοτηνής.
Στην λήξη της πορείας θα φωταγωγηθεί το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία, με φόντο τον κύκλο των συμμετεχόντων και μη στην πορεία.
Θα ακολουθήσει συναυλία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Μελίνα Μακρή.
Μιλώντας στο ραδιοθάλαμο της ΕΡΤ Κομοτηνής, η επικεφαλής της δράσης Άρτεμις Τσολάκη, κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν να ενισχύσουν οικονομικά τον σκοπό της διοργάνωσης που είναι η συγκέντρωση ποσού των 15.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί στο Τμήμα Σαμαριτών, για την αγορά ενός τετρακίνητου οχήματος για τις ανάγκες του τμήματος να καλύπτει τις εκδηλώσεις(αθλητικές-πολιτιστικές κ.α.)
Και για αυτούς που δείχνουν να είναι διστακτικοί ως προς την ενδυμασία του Αη Βασίλη…σύμφωνα με τον κοινωνικό καθωσπρεπισμό…μπορούν να δώσουν το ποσό και να φορέσουν μόνο το σκουφάκι του Αη Βασίλη…
Όπως επεσήμανε η κ. Τσολάκη, ο στόχος για το που θα διατίθενται τα χρήματα κάθε χρονιά θα αλλάζει. Εδώ κάλεσε τους πολίτες να διαβουλεύονται μαζί με την Επιτροπή Συντονισμού της δράσης και να συνδιαμορφώνουν το ποιος θα είναι ο στόχος της προσφοράς και που υπάρχει ανάγκη.
Σήμερα στις 6 το απόγευμα στην Πρυτανεία θα γίνει μια εκδήλωση υπενθύμισης και μεταφοράς του μηνύματος της ένωσης και της προσφοράς, μέσα από μουσική και πάρτι στα Μέσα Μαζικής Συγκοινωνίας και κυρίως στα αστικά λεωφορεία, που συνδέουν τα απομακρυσμένα σημεία της Κομοτηνής.

Μοιράσου το άρθρο: