Παρουσία του γραμματέα Οργανωτικού και Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., διευθυντή του Γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κονταδάκη, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Από την Π.Ε. Ροδόπης συμμετείχαν, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, οι πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο Κομοτηνής Γιώργος Θεοχαρίδης, Μαρωνείας- Σαπών Δάνος Εμμανουηλίδης,  Αρριανών –Φιλλύρας Αχμέτ Χαλήλ Μπασή και Ιάσμου Νικόλαος Μπίκος.

«Σε μια διάσκεψη ιδιαίτερα παραγωγική, οι πρόεδροι των Οργανώσεών ανέπτυξαν λεπτομερώς τα θέματα που δεσπόζουν στην καθημερινότητα των κατοίκων των τομέων ευθύνης τους, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις καίριες και στοχευμένες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης με αναπτυξιακό χαρακτήρα, οι οποίες ενισχύουν έντονα την Περιφέρεια κι επιλύουν χρόνια προβλήματα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και σημειώνεται: «Στη θεματολογία της διάσκεψης, περιλαμβάνονταν και οργανωτικής φύσης ζητήματα, με το Γραμματέα Οργανωτικού να επικαιροποιεί τις πληροφορίες που αφορούν τους κομματικούς πυρήνες στην περιοχή, και τους επικεφαλής των Οργανώσεών να ενημερώνονται για τις πρόσφατες ενέργειες της Γραμματείας Οργανωτικού».

Όπως σημειώνεται: «Το πλήθος και ο εύστοχος χαρακτήρας των απόψεων που διατυπώθηκαν, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες προτάσεις που εξέφρασαν τα στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού, συνθέτουν ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον και αποτελούν συνάμα το καλύτερο εχέγγυο, ότι οι οργανώσεις μας συγκροτούν, έναν ισχυρό μοχλό υποστήριξης και προώθησης του κυβερνητικού έργου».

Μοιράσου το άρθρο: