Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τα μέλη του άλλα και την ευρύτερη κοινωνία της Ροδόπης για τη σοβαρότητα της μεταναστευτική κρίσης και των επεισοδίων που διαδραματίζονται στα Ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου.

» Μέσα από την προσπάθεια αυτή ανταποκρίθηκαν αρκετοί επιχειρηματίες και πολίτες του τόπου, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που προκλήθηκαν από την πανδημία του Covid-19, και προσέφεραν, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, κάποια είδη υλικοτεχνικού εξοπλισμού που έχουν ανάγκη οι αστυνομικές αρχές. Η προσφορά μάλιστα ήταν τέτοια που καλύφθηκε μεγάλο μέρος των τρεχουσών αναγκών.»αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται: «Οφείλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε για τη προσφορά τους, τους παρακάτω:
PRISMA ΑΕ, για τη δωρεά 4 νυχτερινών καμερών
ΖΑΚΩΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, για τη δωρεά 1 θερμικής κάμερας
ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΒΕΕ, για τη δωρεά 10 φακών
ΥΙΟΙ ΝΙΚ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΕ, για τη δωρεά 6 φακών
ΑΦΟΙ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΕΕ, για τη δωρεά 3 φακών
ΣΒΙΝΤΡΙΔΗ ΜΗΝΑ – COFFEBRANDS ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, για τη δωρεά 2 φακών
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., για τη δωρεά 2 φακών»

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης συμμετείχε και αυτό οικονομικά με τη δωρεά μιας θερμικής κάμερας. Όλα τα ανωτέρω είδη υλικοτεχνικού εξοπλισμού παραδόθηκαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αγγελίδη Νικόλαο και την Υπεύθυνη Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κα Κωνσταντινίδου Κυριακούλα, ενώ σήμερα ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη των εκπροσώπων των ανωτέρω Ενώσεων στα γραφεία του Επιμελητηρίου όπου επέδωσαν αναμνηστικές πλακέτες στον Πρόεδρο κ. Αγγελίδη

Μοιράσου το άρθρο: