Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος. Την Παρασκευή, 24-7-2020 στις επτά το απόγευμα θα τελεσθεί εσπερινός και επιμνημόσυνη Δέηση για τους υπερασπιστές της Βασιλευούσης στόν Ἱ. Ναό της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Το Σάββατο στις έξι το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο της Ἁγίας Παρασκευής εντός του στρατοπέδου της 21ης Τ.Θ.Τ. Και στις επτά το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ἱερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής.

Στις 8:45 μ.μ. της ίδιας ημέρας θα τελεσθεί λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας. Την Κυριακή το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής. Και το απόγευμα στις επτά θα χοροστατήσει κατά κατά την ακολουθία του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ἁγίου Παντελεήμονος Μικρού Κρανοβουνίου. Και την Δευτέρα 27-07-2020 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα ιερουργήσει στον Ἱερό Καθεδρικό Ναό Εὐαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Μοιράσου το άρθρο: