Σε συνέντευξη Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για την παρουσίαση του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι» και τις πολιτικές εξελίξεις, ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσεκεψη του πρώην Υπουργού Ανδρέα Ξανθού, στα εθνικά θέματα και στο πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι.»

Ειδικότερα ο κος Χαρίτου έκανε τις παρακάτω επισημάνσεις:
Αρχικά αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού στη Ροδόπη, λέγοντας «η επίσκεψη αυτή επιβεβαίωσε την υπεύθυνη και πολύ σοβαρή στάση που έχει κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση στην αντιμετώπιση της πανδημίας, συμβάλλοντας ώστε η χώρα μας με τις λιγότερες ανθρώπινες απώλειες να αντιμετωπίσει αυτήν την παγκόσμια υγειονομική κρίση».

Στη δεύτερη επισήμανση ο βουλευτής είπε «το πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι που παρουσίασε ο πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο δυστυχώς αποσιωπήθηκε και αποκρύφτηκε από τα μεγάλα ΜΜΕ.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε στην κινητικότητα που παρατηρείται στα εθνικά θέματα, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ισραήλ, στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στην Αίγυπτο, καθώς και στην πυκνότητα των αμφισβητήσεων και απειλών εκ μέρους γείτονας. Γι’ αυτό, υπενθύμισε την ανάγκη, στην οποία έχει επανειλημμένα αναφερθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για την διαμόρφωση μίας εθνικής στρατηγικής αντιμετώπισης των αμφισβητήσεων των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου. Εθνική στρατηγική που, όπως είπε, μπορεί να διαμορφωθεί μόνο στα πλαίσια της σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Μοιράσου το άρθρο: