Το Α’ ΚΑΠΗ, τη δημοτική αγορά και εμπορικούς δρόμους της Κομοτηνής επισκέφτηκε σήμερα το πρωί  ο βουλευτής Ροδόπης  του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δημήτρης Χαρίτου και αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τους ηλικιωμένους, τους  επαγγελματίες, τους καταστηματάρχες, τους  εργαζόμενους και με αρκετούς πολίτες, που συνάντησε κατά τις επισκέψεις.

«Τέτοιες μέρες γιορτινές οι συνταξιούχοι, οι απόμαχοι της δουλειάς, οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας έχουν ανάγκη από την αγάπη, από την στοργή, από έναν καλό λόγο όπως κι εμείς ως νεότεροι έχουμε ανάγκη από τη δική τους εμπειρία, από τη σοφία που απέκτησαν σε όλη αυτή τη διάρκεια της ζωής.» ανέφερε επισκεπτόμενος το πρώτο ΚΑΠΗ της πόλης.

Παράλληλα, σημείωσε «Συνομίλησα μαζί τους σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, σε ένα πολύ καλό κλίμα με φίλους με γνωστούς  με ανθρώπους που πράγματι χαίρεται κανείς να συνομιλεί και να συζητά μαζί τους. Θέλω από εδώ από το ΚΑΠΗ από το χώρο που βρίσκεται και περνά πολύ όμορφα η Τρίτη ηλικία να στείλω τις ευχές μου σε όλους τους ηλικιωμένους τους συνταξιούχους με τη βεβαιότητα ότι ο νέος χρόνος θα είναι δημιουργικός , θα είναι χαρούμενος, θα είναι ευτυχισμένος δεν έχω παρά να τους ευχηθώ σ΄αυτούς και στις οικογένειες τους καλή και δημιουργική χρονιά, χρόνια πολλά.»

 

Στην συνέχεια ο βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου επισκέφτηκε την δημοτική αγορά και εμπορικούς δρόμους της πόλης, ευχήθηκε στους επαγγελματίες καλή δύναμη και καλή χρονιά και είχε την ευκαιρία να ακούσει από τους ίδιους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές και με πολίτες που συνάντησε στην αγορά.

 

Στο τέλος της επίσκεψής του στην αγορά ο βουλευτής δήλωσε: «Τα μηνύματα που εισπράξαμε από τους ανθρώπους της αγοράς σχετικά με την κίνηση δεν είναι αισιόδοξα. Η κόπωση της δεκαετούς κρίσης και ιδιαίτερα φέτος η περικοπή του κοινωνικού μερίσματος από έναν πολύ μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, δυστυχώς είχε αρνητικό αντίκτυπο στην αγορά, άλλωστε το μεγαλύτερο μέρος του πήγαινε στην κατανάλωση.»

Παράλληλα, σημείωσε «άκουσα τις ανησυχίες των ανθρώπων της αγοράς, τις συμμερίζομαι απόλυτα. Η άποψή μου είναι ότι δεν κινούμαστε σε σωστή κατεύθυνση και έχουμε μπει σε έναν δρόμο ως κοινωνία που δυστυχώς θα μας οδηγήσει εκ νέου σε αδιέξοδο και στην κρίση. Γι’ αυτό εγώ θα είμαι δίπλα στους ανθρώπους της αγοράς και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να υπάρξουν διορθώσεις και αλλαγές στις ασκούμενες πολιτικές, αλλαγές που θα είναι προς το συμφέρον των εργαζομένων και της κοινωνίας γενικότερα».
Ο βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου δεν παρέλειψε να ευχηθεί  σε όλους τους πολίτες το 2020 να είναι «καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, προκοπή και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.»

Φώτο:Στιγμιότυπα από την επίσκεψη ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες-video:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: