Νέα διάκριση για το έργο «Promoting health on successful grounds: Enhancing hospitals cooperation on emergencies / MediciNet II» το οποίο υλοποιήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, στα πλαίσια του διασυνοριακού προγράμματος συνεργασίας Interreg «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020».

Το Γ.Ν. Κομοτηνής έλαβε το Χρυσό Βραβείο (Gold Distinction) στην κατηγορία Ποιότητα Υπηρεσιών του πυλώνα Νοσοκομεία – Ιδιωτικές Κλινικές – Διαγνωστικά Κέντρα, στα πλαίσια της εκδήλωσης Healthcare Business Awards 2019, αφού σε μία περίοδο 26 μηνών υλοποίησε στοχευμένες δράσεις με απτά αποτελέσματα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας και Βουλγαρίας. Υπενθυμίζουμε ότι μέσω του έργου MediciNet II, πραγματοποιήθηκε η ανακαίνιση των κεντρικών χειρουργείων του νοσοκομείου, αλλά και πλήθος εκπαιδευτικών δράσεων για τους εργαζομένους του νοσοκομείου και τον τοπικό πληθυσμό.

Η ετήσια απονομή έλαβε χώρα στον πολυχώρο Λώλου στην Παιανία Αττικής, και για λογαριασμό του Νοσοκομείου Κομοτηνής το βραβείο παρέλαβαν ο Διευθυντής της Διοικητικής Υπηρεσίας Ευάγγελος Πολιτειάδης και ο Project Manager του έργου – υπάλληλος του Τμήματος Πληροφορικής του Νοσοκομείου – Παναγιώτης Μιχαηλίδης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, εκπροσωπώντας το Υπουργείο Υγείας, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννης Κωτσιόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» λαμβάνει βραβείο στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε για τέταρτη χρονιά και τείνει να γίνει θεσμός στο χώρο της υγείας.

Στις 8 Οκτωβρίου 2019, το έργο MediciNet II, έχοντας επιλεγεί στα 8 καλύτερα διασυνοριακά projects από όλη την Ευρώπη, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του έργου στις Βρυξέλλες στα πλαίσια του διαγωνισμού “Interreg Project Slam 2019”.

Μοιράσου το άρθρο: