7.980 κιλά ελιές και 1.122 λίτρα λάδι για τους παππούδες και τις γιαγιάδες του γηροκομείου της Ξάνθης μάζεψαν οι φίλοι του γηροκομείου. «Μέσα σε μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά λόγω της μεγάλης υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε και των ειδικών και πολλών μέτρων προστασίας και ασφάλειας, που πρέπει να λαμβάνουμε, ο τελικός απολογισμός αποτυπώνει, ότι τα καταφέραμε και μάλιστα με το παραπάνω. Σημειώνουμε, ότι για το προηγούμενο έτος 2019 είχαμε τελική συγκομιδή για το ίδρυμα 450 λίτρα λάδι.» ανέφερε ο Πρόεδρος  του ΔΣ του Γηροκομείου Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης.

«Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές μας, που βοήθησαν στο έργο μας. Ευχαριστούμε και τους συμπολίτες μας και τους εκπροσώπους φορέων και εταιρειών, οι οποίοι μας «χάρισαν» την παραγωγή από τα κτήματά τους προκειμένου να βγάλουμε το λαδάκι της χρονιάς. Ευχαριστούμε όλους αυτούς, που μας παραχώρησαν ή μας δώρισαν υλικά συγκομιδής και συσκευασίας για τους ελαιοκάρπους.» σημείωσε προσθέτοντας «Ήταν ιδιαίτερα συγκινητική όλη αυτή την περίοδο από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου η συνεισφορά και η αγκαλιά όλων τους. Δυστυχώς παρά το γεγονός, ότι καθημερινά ακόμη συνεχίζουν πολλοί συμπολίτες μας να μας προσφέρουν τα κτήματά τους, θα πρέπει να δηλώσουμε παύση εργασιών για φέτος, διότι επήλθε κούραση στους εθελοντές μετά από σχεδόν 40 συνεχείς ημέρες συγκομιδής. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας.. Πρώτα ο Θεός, για την επόμενη χρονιά με την αισιοδοξία και την ευχή ότι θα έχουμε περισσότερους εθελοντές της ελιάς.»

Ειδική μνεία έκανε στην μεγάλη προσφορά και συνεισφορά του ελαιοτριβείου «ΤΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ» της εταιρείας «ΔΕΡΜΕΝΤΖΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ » στο Τύμπανο Ξάνθης, μια προσφορά, που φέτος ανήλθε περίπου στο ποσό των 1.000€ και αφορά τις εργασίες του ελαιοτριβείου (εκθλιπτικό δικαίωμα) αλλά και σε υλικά (τενεκέδες), τα οποία μας παραχωρήθηκαν όλα δωρεάν. «Ευχαριστούμε πολλοστή φορά και θα συνεχίζουμε να το τονίζουμε όλους τους συνεργάτες και εργαζόμενους της επιχείρησης και ειδικά τον κ. Βαγγέλη Δερμεντζίδη και Κώστα Παρασκευά.» καταλήγει ο πρόεδρος.

Μοιράσου το άρθρο: