Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), το παράρτημα της Ξάνθης, για μια 13χρονη ασθενή, μαθήτρια με καταγωγή από τη Σερβία, η οποία χρειάζεται άμεση ιατρική περίθαλψη.

 

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ έχει ως εξής:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι μας, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό

Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με την εφημερίδα ‘’ ΘΡΑΚΗ’’ της 28ης Νοε.19, η 13χρονη μαθήτρια Π.Ζ, που κατάγεται από τη Σερβία και είναι μαθήτρια του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης και φιλοξενείται στην δομή της Ι. Μονής Αγ. Ειρήνης, πάσχει από σοβαρή ασθένεια στον εγκέφαλο (διαγνώστηκε όγκος) και επείγει να χειρουργηθεί.

Ο Διευθυντής του Σχολείου, μας επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα της ασθένειας και την κρισιμότητα της κατάστασης και επειδή το κόστος για την χειρουργική επέμβαση, σε συνδυασμό με την απαιτούμενη θεραπευτική αγωγή είναι ιδιαίτερα υψηλό, θεωρεί ότι είναι αναγκαία η συνδρομή φορέων και ατόμων  στην οικογένεια 

 

Το Παράρτημα μας  θέλοντας να γίνει αρωγός στην όλη προσπάθεια  

ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ

Σε όποιον επιθυμεί να συνδράμει τον αγώνα που θα γίνει για να κρατηθεί στη ζωή η 13χρονη και μπορεί να βοηθήσει από το πλεόνασμα ή το υστέρημά του καταβάλλοντας χρήματα, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους :

α. ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε Τραπεζικό Λογαριασμό EUROBANK

ΙΒΑΝ:  GR2302601160000580201020390

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ

J…… N….. Z…… (ο αδερφός της 13χρονης Π)

β  ΜΕΤΡΗΤΑ στο Παράρτημα (Κάτοικοι Ξάνθης)

 Στα Γραφεία μας, άνοιξε »ΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ», που δέχεται τη δική σας προσφορά. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα κατατεθεί συγκεντρωτικά στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό . Παράκληση ελάχιστο ποσό βοήθειας τα 5 €. 

4. Παρακαλούμε για την εκ μέρους σας βοήθεια, μέχρι  20 Ιαν .2020.»

Σε ανακοίνωσή της για το ίδιο θέμα η Ιδιωτική Κλινική Ιατρόπολις, με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν προηγηθεί, αναφέρει ότι η Κλινική δεν έλαβε γνώση του συγκεκριμένου περιστατικού.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα , για την συγκέντρωση χρημάτων με πρωτοβουλία της Συνδικαλιστικής Κίνησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης , για την 13χρονη μαθήτρια του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης , κατά τα οποία, φέρεται ότι 13χρονη μαθήτρια, πρόκειται να υποβληθεί άμεσα σε ακτινοχειρουργική επέμβαση, με την διενεργουμένη στην Κλινική του Ομίλου Ιατρόπολις , τεχνική Cyberknife , σας ενημερώνουμε ότι η Κλινική μας ,ουδέποτε έλαβε γνώση του συγκεκριμένου περιστατικού, ουδεμία δε ιατρική πράξη έχει προγραμματιστεί στις εγκαταστάσεις της, για τη συγκεκριμένη ασθενή , έναντι οιασδήποτε αμοιβής μας .
Δια της παρούσης μας , ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο , ότι η Κλινική μας , όπως επανειλημμένα έχει πράξει ,διαπνεόμενη από αισθήματα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης , προτίθεται να αναλάβει τη θεραπεία της ασθενούς ,εφόσον ενημερωθεί προσηκόντως για το περιστατικό .
Παρακαλούμε, όπως προβείτε , στην άμεση διόρθωση των σχετικών δημοσιευμάτων , αναφορικά με την Κλινική του Ομίλου Ιατρόπολις, ευλεπιστώντας ότι αυτά αναφέρονται στην Κλινική μας , εκ παραδρομής και όχι κακόβουλα .
Για την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ
Ο Διευθύνων Σύμβουλος
ΦΙΛΙΠΠΟΣ Σ. ΓΟΥΡΛΗΣ»

Μοιράσου το άρθρο: