Και φέτος το πέτρινο καράβι του Θρακιώτη Σκηνοθέτη- Καραγκιοζοπαίκτη, Γιάννη Βουλτσίδη, ο Μικρός Διάκοσμος ξεκίνησε τις πλόες στον πολιτισμό για ολόκληρο τον Αύγουστο, στον Ίμερο Μαρώνειας.
Αύριο από τις 7 το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει Ολονυχτία με ποίηση και ζωντανή μουσική και εργαστήρια ζεύξης μουσικής και στίχου με τον συνθέτη Άγγελο Ζαγοριανό.
Το παρόν τους θα δώσουν οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες Κώστας Ταβουλτσίδης και Βαγγέλης Κοντόπουλος, οι οποίοι θα παρουσιάσουν δείγματα από τη δουλειά τους, αποκλειστικά και μόνο στο χώρο του Μικρού Διάκοσμου.
Είναι αυτές οι συναντήσεις που λείπουν από τις περισσότερες των εκδηλώσεων πολιτισμού …η συνάντηση των δημιουργών που ρίχνουν μια δημιουργική ματιά στην παράδοση και της προσθέτουν την ανάσα εξέλιξης!!
Οι συναντήσεις διαρκούν ως τις 4-5 τα ξημερώματα και ποτά και εδέσματα που συνοδεύουν τις διαφορετικές αυτές εκδηλώσεις είναι όνο τοπικά και Ελληνικά!
Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης του Γιάννη Βουλτσίδη στην ΕΡΤ Κομοτηνής. Πάντα με το δικό του Αριστοφανικό λόγο και τρόπο να καυτηριάζει την πραγματικότητα…

https://drive.google.com/open?id=1knPBQfcTeQihNaTNWhGL3Q8D_7o7UfGl

Μοιράσου το άρθρο: