Στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης,  βρέθηκε χθες Τρίτη 4 Αυγούστου 2020, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δασταμάνης, ο οποίος ενημέρωσε, τόσο το γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή, Θεόδωρο Κεραμά όσο και τα προεδρεία των πρωτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργάνων Αστυνομικών της Δυτικής Μακεδονίας για την πρωτοβουλία που πήρε η Ένωση για να χορηγήσει στην Αστυνομία σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ. Δασταμάνης, ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για τη χορήγηση του εξοπλισμού, προς κάλυψη των αναγκών των Διμοιριών Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Από την πλευρά του ο κ. Κεραμάς, αφού ευχαρίστησε για την προσφορά αυτή το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, τόνισε ότι η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας η οποία γίνεται, προς όφελος των πολιτών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Μοιράσου το άρθρο: