Στα έξι ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωναϊού, που εντοπίστηκαν στη Δυτική Μακεδονία και ανακοινώθηκαν  χθες (24/9/2020) από τον ΕΟΔΥ. Τα  τρία απ’ αυτά  εντοπίστηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και το ένα στις Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών, Κοζάνης και Φλώρινας.

Από την έναρξη της πανδημίας του covid-19, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία έχουν ανέλθει στα 506, εκ των οποίων τα 275 καταγράφηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα 178 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τα 30 στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τα 23 στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών

Μέσα στο Σεπτέμβριο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του covid-19 στη Δυτική Μακεδονία ανέρχονται πλέον στα 157, εκ των οποίων τα 97 καταγράφονται στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης,  τα 39 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τα 16 στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και τα πέντε στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Tον περασμένο Αύγουστο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του covid-19 στη Δυτική Μακεδονία ήταν 150, εκ των οποίων τα 93 καταγράφηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα 26 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τα 24 στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τα επτά στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Μοιράσου το άρθρο: