Κοζάνη: Έκτακτη συνεδρίαση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα M. Τρίτη 23 Απριλίου 2019 στις 2:30 το μεσημέρι  στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης βρίσκονται ο σχεδιασμός των επόμενων βημάτων για το έργο DeCarb, η ενημέρωση για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών στο κτίριο της ΠΕΔ και οι εγκρίσεις πρωτογενών αιτημάτων

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

 

Εορδαία: Δωρεά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο πρόκειται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο

Η παροχή σύμφωνης γνώμης για την ανάθεση από τη ΔΕΗ προς την ΤΕΡΝΑ της εκτέλεσης μετασκευών στην Μονάδα V για τη σύνδεση της Τ/Θ και η έγκριση δωρεάς προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας,  συγκαταλέγονται μεταξύ των 25 θεμάτων που  πρόκειται να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαία, σήμερα  Τρίτη 23 Απριλίου στις 6 το απόγευμα. Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να εγκριθεί και η διοργάνωση της Ετήσιας  Ανθοκομικής Έκθεσης

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

 Γρεβενά: Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου

Με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019, στις 3 το μεσημέρι το δημοτικό  συμβούλιο  Γρεβενών.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Η μείωση μισθωμάτων δημοτικών καταστημάτων, η αποκατάσταση, συντήρηση και βελτίωση του δρόμου από γέφυρα Σμίξης προς Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, η κατασκευή και η συντήρηση πεζοδρομίων Δημοτικών Διαμερισμάτων και η Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικών κτιρίων.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Κοζάνη: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Συνεδρίαση σήμερα Μ. Τρίτη 23 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοίου στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης για την εκτέλεση του έργου: «Αποκατάσταση Πετρογέφυρας Ροδοχωρίου», Καθορισμός θέσεων Μαθητείας στα πλαίσια πρακτικής άσκησης των μαθητών  των ΕΠΑ.Λ και Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και στις ΕΠΑ.Σ. και Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ.».

Μοιράσου το άρθρο: