Κινητοποίηση στο  Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης πραγματοποίησε χθες  η Επιτροπή Αγώνα Υγειονομικών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας  Σιάτιστας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας δράσης για την Υγεία,  με κεντρικό σύνθημα «Σπάμε τη σιωπή μας: Δυναμώνουμε τη φωνή διεκδίκησης,  για μέτρα προστασίας,  για την υγεία του λαού».

Στην κινητοποίηση συμμετείχε το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης, η Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών Κοζάνης, ενώ κάλεσμα στήριξης έβγαλε το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π. Ε Κοζάνης και το Παράρτημα Κοζάνης του ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ.

Στο πλαίσιο της χθεσινής πανελλαδικής ημέρας δράσης για την υγεία , από την Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών γιατρών της χώρας, κινητοποίηση  πραγματοποιήθηκε χθες  και στο Νοσοκομείο Γρεβενών  από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ,  με τους συμμετέχοντες  να ζητούν ουσιαστική ενίσχυση  της δημόσιας  υγείας και να  δηλώνουν την στήριξη τους στους γιατρούς και τους νοσοκόμους  που βρίσκονται  στην πρώτη γραμμή, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης   Μαυρίδης

Μοιράσου το άρθρο: