Σε  δωρεά  ιατρικού  εξοπλισμού   στο Γενικό Νοσοκομείο  Γρεβενών, προχώρησε  η Ιερά Μητρόπολη  Γρεβενών, συμμετέχοντας  στην  στήριξη και ενίσχυση του Νοσοκομείου, κατά  την δύσκολη περίοδο, στην μάχη της αντιμετώπισης  του κορωνοϊού.

Με ανακοίνωση τους, η  Διοικήτρια του Νοσοκομείου Γρεβενών  Ευτυχία Καπάτου, τα μέλη  του Διοικητικού Συμβουλίου και το Προσωπικό του Νοσοκομείου, εκφράζουν  τις θερμές τους  ευχαριστίες στην   Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. κ. Δαβίδ,  για την ευγενική δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο  ,η οποία αφορά  δύο (2) φορεία ασθενών, τέσσερα  (4) παλμικά οξύμετρα, τρία  (3) πιεσόμετρα ενηλίκων, ένα (1) ωτοσκόπιο, πέντε (5) στηθοσκόπια  ενηλίκων και ένα (1) παιδικό, συνολικής  αξίας  3.643,89 €.

Στην ανακοίνωση  του Νοσοκομείου Γρεβενών, υπογραμμίζεται ότι «η πράξη  συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας από μέρους της Εκκλησίας, δημιουργεί συναισθήματα αγάπης και ασφάλειας σε όλους τους πολίτες,  σε αυτές τις δύσκολες μέρες  που διανύουμε, τις οποίες  οφείλουμε να ξεπεράσουμε ενωμένοι, με δύναμη και  υπομονή»

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης   Μαυρίδης

Μοιράσου το άρθρο: