Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε μετά την χθεσινή (3/12/2019) απολογία του στον ανακριτή ο 45χρονος, που κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ένα 12χρονο κορίτσι σε χωριό λίγο έξω από την πόλη των Γρεβενών, ενώ στις φυλακές θα οδηγηθεί και η μητέρα του ανήλικου παιδιού, που φέρεται να είχε γνώση της κατάστασης.

Ο 45χρονος κατηγορείται σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του έκανε λόγο για φιλική σχέση που είχε τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια της ανήλικης, που είναι ορφανική από πατέρα και η οποία κατέληξε σε ερωτική σχέση με την 12χρονη.

Πριν την απολογία τους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο των Γρεβενών είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα, μεταξύ των οποίων και συγγενείς του 12χρονου κοριτσιού, ο οποίοι προσπάθησαν να τους πλησιάσουν. Για το λόγο αυτό η αστυνομία τους οδήγησε στην Εισαγγελία από διπλανή είσοδο.

Ο 45χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης μέσα στο σπίτι του επ’ αυτοφώρω, την ώρα που ήταν σ’ αυτό και το ανήλικο κοριτσάκι.

Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού, αφού επισημαίνει ότι στο ακροατήριο του Δικαστηρίου «θα παρουσιαστούν τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν και όχι όπως τα παρουσιάζουν τα αναληθή και ανακριβή δημοσιεύματα μέχρι τώρα, τονίζει ότι η μικρή κοινωνία των Γρεβενών είναι σοκαρισμένη με το περιστατικό και όχι άδικα και αυτό δεν άφηνε περιθώρια σε ανακριτή και εισαγγελέα να αποφανθούν διαφορετικά από την προφυλάκισή τους».

Μοιράσου το άρθρο: