Τις πρώτες 50  ολόσωμες στολές υψηλής προστασίας, παρέλαβε η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, η οποία και τις διέθεσε αμέσως στο ΕΚΑΒ Καστοριάς.

Τις στολές παρέλαβε  από  Κοζάνη, όχημα και προσωπικό της υπηρεσίας και διατέθηκαν άμεσα, λόγω της μεγάλης  έλλειψης, αλλά και ταυτόχρονης ανάγκης που υπάρχει στην περιοχή. Επίσης, δόθηκαν 1000 γάντια μιας χρήσης από το αποθεματικό της Π.Ε. Καστοριάς, υποστηρίζοντας έτσι με κάθε τρόπο την υγεία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο καθημερινά αγωνίζεται να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που επιτελεί.

Επίσης η  Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς διέθεσε  εκ νέου έναν σημαντικό αριθμό  από μάσκες προσώπου, τις οποίες παρέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Ιωάννη Κιοσέ.

Οι μάσκες διατέθηκαν στους παρακάτω φορείς: Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, Δ.Ο.Υ. Καστοριάς, ΕΟΠΥ, Διεύθυνση Δασών Καστοριάς, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση Καστοριάς.

Επίσης, στο Σύλλογο Νεφροπαθών Καστοριάς εκτός από μάσκες, διατέθηκαν γάντια και  θερμόμετρο, από το διαθέσιμο υλικό της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ     

 

Μοιράσου το άρθρο: