Για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου έξι μεταναστών από την ελληνική επικράτεια συνελήφθη το περασμένο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ένας 28χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Καστοριάς.

Ο 28χρονος, που εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς και ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε το όχημά οτυ και συνελήφθη ο ίδιος ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα αν και στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, διευκόλυνε την παράνομη έξοδο από τη χώρα πέντε μεταναστών, ηλικίας 19 έως 28 ετών, καθώς και ενός ασυνόδευτου ανήλικου αλλοδαπού.

Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 1.185 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα και έξι κάρτες sim, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Μοιράσου το άρθρο: