«Κολάζ» είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής  δουλειάς του Κοζανίτη τραγουδοποιό  Δημήτρη Γαύρου, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από την Spider Music. Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου την Αθήνα στο Hollywood live stage. Η μουσική των τραγουδιών που περιλαμβάνονται στο  « Κολάζ»  είναι γραμμένη από τον ίδιο, εκτός από το «Κοκτέιλ», τους στίχους έγραψε η Ντέπη Χατζηκαμπάνη  και η Δήμητρα Καραγιάννη.

Μεταξύ των 14 τραγουδιών που περιλαμβάνονται στον δίσκο, το τραγούδι που έχει τίτλο «Κοκτέιλ», είναι  ένα ντουέτο με τον Μάνο Ξυδούς σε μουσική του Μάνου, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Δημήτρης Γαύρος και ευχαρίστησε την οικογένειά του Μάνου Ξυδούς που του το  εκχώρησε. Ο τραγουδοποιός υπογράμμισε ακόμα ότι το τραγούδι με τον τίτλο «Σε θυμάμαι», σε στίχους της Ντέπης Χατζηκαμπάνη,  που ο ίδιος έγραψε την μουσική, όπως είπε είναι ένα τραγούδι βιωματικό της στιχουργού, που μιλά για τις  στιγμές που μοιράστηκε με τον Θάνο Ανεστόπουλο των Διάφανων Κρίνων και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του.

Στη καινούργια δουλειά του Δημήτρη Γαύρου συμμετέχουν η Δήμητρα Καραγιάννη, ο Λευτέρης Πλιάτσικας, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Ηλίας Μακρίδης,  ο Δημήτρης Καράς,  ο Μάκης Σεβίλογλου,  ο Λευτέρης Μαρόγλου.

Ο Δημήτρης Γαύρος μίλησε για την μουσική και τις συνεργασίες του με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, τον Μάνο  Ξυδούς, τους Όναρ, τον Λευτέρη Πλιάτσικας, τον  Μάκη Σεβίλογλου, τον  Ηλία Μακρίδη, τον Δημήτρη Καρρά τον Πασχάλη Τσαρούχα.Αλλά και για την συνεργασία του με τους μουσικούς της Κοζάνης με τους οποίους και συνεργάζεται.

Ο Δημήτρης Γαύρος κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά του το 2010 από την MINOS EMI και το Μέλυδρο, ως μέλος του μουσικού γκρουπ «Αλκή» μαζί με τη Δήμητρα Καραγιάννη. Αποτελεί έναν από τους σύγχρονους τραγουδοποιούς, που υπηρετούν τη μουσική με αγάπη και πάθος.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Μοιράσου το άρθρο: