Με  15 νέα τραγούδια επιστρέφει ο Μιχάλης Χανιώτης παρουσιάζοντας το νέο του cd  που τιτλοφορεί «Ταξιδιώτες της Σιωπής», μαζί με  τον Βαγγέλη Καπράλο.

Η  νέα δουλειά του Μιχάλη Χανιώτη που είναι και η τέταρτη κατά σειρά, είναι αποτέλεσμα μιας συνεργασίας φίλων μουσικών και ερμηνευτών που μόλις κυκλοφόρησε.  Τα 15 τραγούδια, επένδυσε μουσικά ο ίδιος, ενώ τους στίχους των τραγουδιών, έγραψαν  ο ίδιος, ο Βαγγέλης Καπράλος, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Αλέξανδρος Κούστας και ο  Γιάννης Σιδέρης. Στους «Ταξιδιώτες της Σιωπής» τραγουδούν: Αλέξανδρος Κούστας, Μιχάλης Χανιώτης Εύα Σταμπολίδου, Θάνος Πολύζος, Μαίρη Χανιώτη, Ελένη Πακαπούκα. Φιλική συμμετοχή: Τόλης Νήρας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στο εγχείρημα αυτό είναι φίλοι και μουσικοί συνοδοιπόροι, τονίζει μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Μιχάλης Χανιώτης που τους ευχαριστεί ιδιαίτερα  για την αγάπη τους και την στήριξή τους που για μια ακόμη φορά στάθηκαν δίπλα του στην νέα καλλιτεχνική πρόταση που καταθέτει.  Ο Μιχάλης Χανιώτης περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να φτάσουν στο αισιόδοξο αποτέλεσμα και εξέφρασε την ελπίδα του να ξεπεραστούν οι δυσκολίες την περίοδο αυτή και με τον πανδημία ώστε σύντομα  να παρουσιαστεί  και ζωντανά η καινούργια του  δουλειά.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για μια ακόμη φορά η δουλειά του Κοζάνίτη Μιχάλη Χανιώτη, η οποία περιλαμβάνει, το τραγούδι με τον  τίτλο «Ο χορός των Ανέμων 2 – Το κατά ρεμπέτες πάλκο», που τους στίχους υπογράφει ο Γιάννης Σιδέρης, γνωστός από τα θεατρικά μονόπρακτα που παρουσιάζει με χιούμορ την περίοδο της Αποκριάς. Ο Γιάννης Σιδέρης μέσα από τους στίχους παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο τους ρεμπέτες εκείνης της μοναδικής εποχής που άνθησε το  συγκεκριμένο είδος τραγουδιού ανοίγοντας τον δρόμο για το λαϊκό τραγούδι. Το τραγούδι, μάλιστα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Στέλιου Βαμβακάρη που λίγες μέρες πριν ηχογραφηθεί,  έφυγε από την ζωή, μας λέει ο καλλιτέχνης, οπότε και το  ερμήνευσε τελικά ο ίδιος ο Μιχάλης  Χανιώτης.

Στο νέο cd και συγκεκριμένα το δεύτερο τραγούδι  που φέρει  τον τίτλο «Ασήκωτο φορτίο» είναι αφιερωμένο επίσης στον Νίκο Παπάζογλου, τους στίχους έγραψε ο Βαγγέλης Καπράλος και τραγουδά ο Αλέξανδρος Κούστας μαζί με τον Μιχάλη Χανιώτη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε  ακόμα στους  Αλέξανδρο Μαγκουρή, Γιάννη Κουντουρά, Θόδωρο Παναγιωτακίδη, Στάθη Νατσιό Θάνο Τρέμη.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Μοιράσου το άρθρο: