Με ένα πρόγραμμα που απευθύνεται κυρίως στα παιδιά, αλλά και στους ενήλικες, συμμετέχει η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης,  στο πρόγραμμα που υλοποιεί τις δύσκολες αυτές μέρες  η Εθνική Βιβλιοθήκη,  με τον τίτλο  “ΑλλάΖω Σελίδα…από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι”.

 

Με στόχο να  βοηθήσει κυρίως τα παιδιά,  να περάσουν δημιουργικά αυτές τις μέρες του εγκλεισμού, η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, συμμετέχει  στα διάφορα εργαστήρια που  προτείνονται από την ειδική ομάδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης,  κάθε εβδομάδα.

 

Σ΄ ένα απ’ αυτά τα εργαστήρια που απευθύνεται σε παιδιά των 10 ετών και άνω, τοποθετείτε  στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο άνθρωπος , ο  οποίος   αυτές τις ημέρες  βρίσκεται «εξόριστος» σπίτι του.

Και επειδή οι άνθρωποι που δίνουν αγώνα για να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους είναι  πολλοί και  με ένα  σύντομο ηλεκτρονικό μήνυμα (email)  μπορούν οι συμμετέχοντες να τους ευχαριστήσουν,  στο πρόγραμμα δίνεται η δυνατότητα  κάθε παιδί, ή και κάποιος ενήλικας ενδεχομένως ,   να γράψει  και να στείλει ένα  απλό ηλεκτρονικό μήνυμα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στο email: draseis@kozlib.gr, με σκοπό να αναδημοσιευθεί στα socialmedia της Βιβλιοθήκης .

 

 

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης   Μαυρίδης

 

Μοιράσου το άρθρο: