Στην Κοινότητα Αμουρίου βρέθηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας Nίκος Γάτσας προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών κατασκευής υπόγειου αγωγού για μεταφορά πόσιμου νερού, από αναξιοποίητη γεώτρηση.
Λόγω αδυναμίας επαρκούς ποσότητας νερού στην Κοινότητα Αμουρίου ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες και την ακαταλληλότητα των υδάτων που προέρχονται από τις υφιστάμενες πηγές και γεωτρήσεις, άμεσες ήταν οι ενέργειες της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προϋπολογισμού 24.800 ευρώ για τον εξοπλισμό υλικών, ώστε να επαναχρησιμοποιηθεί η γεώτρηση.
,
Σε δήλωση του ο δήμαρχος κ. Ν.Γάτσας τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τόσο τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό όσο και τον εντεταλμένο σύμβουλο Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιο Δημότσιο οι οποίο όλο το διάστημα στέκονται δίπλα στις ανάγκες του δήμου και η συνεργασία μας είναι άριστη. Πριν την έναρξη του καλοκαιριού και παρά τις δυσκολίες λόγω κορωνοϊου, δίνεται άμεσα λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα για την Κοινότητα Αμουρίου. Οι κάτοικοι πλέον θα έχουν επάρκεια πόσιμου νερού και αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως καθώς αποδεικνύεται ότι με συνεργασία Περιφέρειας – ΔΕΥΑ – Αντιδημάρχων λύνονται σε σύντομο διάστημα πολλά προβλήματα».

Μοιράσου το άρθρο: