Συνεργεία μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, θα βρίσκονται αύριο. Τετάρτη, στην Κεντρική Πλατεία και την Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας και θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό σχετικό με το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ». Στο πλαίσιο της δράσης αυτής τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ θα συζητούν τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους πολίτες. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Η συγκεκριμένη δράση από τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, πραγματοποιείται στο πλαίδιο της ημέρας πανελλαδικής δράσης του κόμματος για την προώθηση και προβολή του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ».
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα επικαιροποιημένο σχέδιο άμεσων και κοστολογημένων παρεμβάσεων για τον εργαζόμενο και την επιχείρηση, την κοινωνία και την οικονομία, μετά την πανδημία και την υγειονομική κρίση.
Ανάλογες δράσεις και πρωτοβουλίες θα πραγματοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου, τόσο στην πόλη της Λάρισας, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας.

Μοιράσου το άρθρο: