Έπειτα από 12 μέρες παραμονής στον Βώλακα της Δράμας ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΟ Τρίκαλα. Οι παίκτες δούλεψαν κυρίως στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης με την αποστολή να μένει ικανοποιημένη τόσο για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις όσο και από τις κλιματολογικές συνθήκες και φυσικά από την εξυπηρέτηση των ανθρώπων του Aloni Hotel & Spa.

Trikala Bolakas 2
Με την επιστροφή της αποστολής στα Τρίκαλα ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές για την αυριανή ημέρα και ανανέωσαν το ραντεβού για τη συθνέχεια της προετοιμασίας το πρωί της Παρσκευής.
Trikala Bolakas 1
Στον Βώλακα της Δράμας πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΟ Τρίκαλα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τα Τρίκαλα έδωσαν και το πρώτο φιλικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας την οποία νίκησαν με 2-0.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΕΛ 3-0 (1)
Η συνέχεια των φιλικών θα δοθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης όπου τα Τρίκαλα θα φιλοξενήσουν την ΑΕΛ, ενώ την Τετάρτη 10 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουν στο ίδιο γήπεδο την ΑΕΚ.

Μοιράσου το άρθρο: