Επτά ειδικευόμενοι γιατροί του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας έχουν βρεθεί έως τώρα θετικοί στον κορονοϊό, ενώ συνεχίζονται οι ιχνηλατήσεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό, φοιτητές αλλά και σε ασθενείς που ήρθαν σε επαφή μαζί τους.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Λάρισας ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, οι γιατροί βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Παράλληλα, απολυμάνθηκαν οι χώροι τριών κλινικών, ενώ αναστέλλονται τα τακτικά ιατρεία της ΩΡΛ και της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής.
Πάντως, όπως εκτιμά ο κ. Βασιλόπουλος, τη Δευτέρα θα μπορούν να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για την έκταση του προβλήματος, καθώς αναμένονται ακόμη αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν περίπου 60 άτομα.

Στο μεταξύ, συνεργεία του ΕΟΔΥ διενήργησαν το πρωί ελέγχους στον Αμπελώνα, όπου βρέθηκαν θετικά δύο άτομα τα οποία συμμετείχαν σε γάμο που έγινε στην περιοχή.
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, θετική βρέθηκε το πρωί και μια γυναίκα, υπάλληλος της Εφορίας Λάρισας. Η είδηση σήμανε συναγερμό στην Υπηρεσία, η οποία έκλεισε σήμερα για το κοινό

Μοιράσου το άρθρο: