Για τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην επαρχία Φαρσάλων συζήτησαν ο δήμαρχος της περιοχής Μάκης Εσκίογλου με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης της ΠΕΔ Θεσσαλίας για την παρουσίαση του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος για την τοπική αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», ο δήμαρχος Φαρσάλων ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για την τάχιστη ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης του οδικού δικτύου, από το ύψος των Χαλκιάδων μέχρι και την διασταύρωση της οδού με την παλιά σιδηροδρομική γραμμή, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην καθοριστικής σημασίας συμβολή του στο θέμα της κατασκευής νέου οδικού άξονα που θα συνδέει τα Φάρσαλα με τη Λάρισα.

Ο κ. Εσκίογλου δήλωσε χαρακτηριστικά :«είχα την ευκαιρία να ευχαριστήσω δια ζώσης τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποίησαν σε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι του οδικού άξονα Λάρισας – Φαρσάλων, λίγο έξω από την πόλη μας. Επιπρόσθετα, η εξεύρεση των απαιτούμενων πόρων για την ολοκλήρωση της μελέτης του νέου δρόμου από το ύψος της Νίκαιας μέχρι τα Φάρσαλα, ήρθε επίσης σε χρόνο ρεκόρ, μόλις μερικούς μήνες από τη στιγμή που ο κ. Αγοραστός με πρωτοβουλία του ανέλαβε να δρομολογήσει ένα βαλτωμένο για δεκαετίες έργο. Οι εξελίξεις δικαιώνουν τον περιφερειάρχη και είμαι βέβαιος πως με αποφασιστικότητα θα έρθουν και τα επόμενα βήματα ώστε να αποκτήσουμε επιτέλους έναν σύγχρονο, λειτουργικό και προπαντός ασφαλή δρόμο που θα μας συνδέει με την πρωτεύουσα του νομού. Μιλήσαμε επίσης και για τις εργασίες του νέου κυκλικού κόμβου που ολοκληρώνεται αλλάζοντας την εικόνα της εισόδου των Φαρσάλων από τη Λάρισα. Χαίρομαι που η συνεργασία μας προχωρά απρόσκοπτα και αποτελεσματικά προς όφελος της κοινωνίας».

Μοιράσου το άρθρο: