Όταν οι παραλίες είναι αρκετά χιλιόμετρα από την πόλη της Λάρισας , η Pisina Summer Coffee Bar στην Σκεπαστή αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα είναι ο ιδανικός προορισμός για καλοκαιρινές βουτιές.

Σε ένα υπέροχο περιβάλλον που θυμίζει όαση, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου ή δροσιστικά cocktails δίπλα στην πισίνα.

Και όσοι θέλετε να συνδυάσετε τη γυμναστική με την χαλάρωση στην Pisina Summer Caffe Bar υπάρχει γήπεδο beach volleyball , beach Handball , αλλά και χώρος για ρακέτες. Ο χώρος διαθέτει μεγάλη και μικρή (παιδική) πισίνα, καθώς και εγκαταστάσεις beach volley.
Οι πισίνες ελέγχονται καθημερινά, τηρούνται όλοι οι σχετικοί κανόνες υγιεινής και ασφάλειας,όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα για το covid 19. Επίσης, ναυαγοσώστες υπάρχουν καθημερινά και καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των πισινών, από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 8 το βράδυ.

Να σημειωθεί ότι φέτος η είσοδος είναι δωρεάν, μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, του Δημάρχου προσωπικά κ. Απόστολου Καλογιάννη και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για τον Αθλητισμό κ. Αναστασίου Μιχάλη.

Μοιράσου το άρθρο: